0365441611info@droot.ro

despre

dROOT

Un program stomatologic care oferă soluţii de management pentru cabinetul tău.
Cât de bun este acest lucru?

Un program stomatologic Online, înseamnă că ai acces la baza de date al pacienţilor, în orice moment şi din orice loc.

De acasă, de la locul de muncă sau în timpul unei excursii.

Noi ne ocupăm şi garantăm siguranţa, securitatea şi backup-ul datelor tale, iar TU rămâi concentrat doar la pacienţi şi activitatea ta profesională. Vei putea face economii, datorită faptului că această soluţie nu necesită calculatoare scumpe, servere, gestionarea bazei de date şi service IT.

Soluții de administrare Online al cabinetului tău stomatologic

Dezvoltăm programe administrative pentru cabinete stomatologice şi oferim servicii prin intermediul Internetului.

Aceste sisteme cresc productivitatea şi profitabilitatea. Cu alte cuvinte eliminăm obstacolele clasice de administrare și le înlocuim cu soluţii informaţionale inteligente.

Mai mult de atât …, vei fi surprins cât de simplu şi uşor este acest program. Fără meniuri confuze, complicate sau încrucişate. Noi credem că “ce este esenţial şi simplu, este mai bun” şi ca rezultat vă oferim o soluţie de management stomatologic, uşor de folosit, flexibil şi mult mai eficient decât tradiţionale aplicaţii desktop.

Milioane de oameni folosesc INTERNET-ul zi de zi, pentru a-şi uşura munca. Dacă poţi face banking, cumpărături, rezerva o vacanţă și toate acestea Online, de ce nu ai putea administra şi cabinetul tău la fel?

Software-ul dROOT deschide oportunitatea către o tehnologie simplă şi ușoară pentru administrare şi deservirea pacienţilor: software stomatologic Online.

Un program pentru stomatologi

Nu ţi-ai fi imaginat, mai ales în momentul absolvirii facultăţii de stomatologie, că va trebui să devii: Medic stomatolog, Manager, antreprenor, cu cunoștințe în contabilitate, administrare, informatică s.a.m.d.

Câteodată şi Terapeut!

dROOT

se conformează rolului tău de moment şi se adaptează nevoilor tale actuale

Stomatologul trendy
dROOT aduce în diagramele dentare un zâmbet discret, prin linii bine definite folosite în concordanță cu tehnologia de azi. Softul este precis, rapid, intuitiv, extrem de simplu, plăcut şi foarte convenabil.
Managerul de succes

Anii din facultate şi cei petrecuți în cabinet au rezultat un stomatolog de calitate, dar nu neapărat un manager / antreprenor. Software-ul dROOT nu te va îneca în rapoarte, dar îţi va oferi soluții simple și necesare construirii unui management de succes.

Profesorul pacienţilor

Software-ul nostru se completează cu un modul de educare a pacienţilor. La distanţă de doar un clic vei găsi diverse ajutoare de educare a pacienţilor care te vor ajuta să porţi cu încredere acest titlu.